La Juventus va tornar a demostrar ahir que arriba amb el dipòsit just al final de la temporada i va haver de patir per superar el Bolonya (3-1) i situar-se a una sola passa de tornar a guanyar la lliga. Els bianconeri seran campions si avui el Nàpols perd a casa contra el Torí (15 hores). En cas d'empat, el títol seria virtual, ja que hi hauria sis punts de diferència amb sis per jugar-se, però els piamontesos tenen setze gols d'avantatge en l'average general amb els napolitans, una diferència gairebé irremuntable en només dos partits que faltaran.

Ahir, laJuventus va veure com el Bolonya, un equip de la zona mitjana de la classificació que matemàticament encara no s'ha salvat, s'avançava en el marcador amb un gol de Simone Verdi. Els locals, però, van tenir sort d'un autogol de Di Maio a l'inici de la segona part per iniciar una remuntada que van finalitzar Khedira i Dybala amb dos gols a l'equador del període.

El Milan busca Europa

Abans, el rival de la Juventus en la propera final de la Copa d'Itàlia, el Milan, va derrotar per 4-1 un Hellas Verona que va signar matemàticament el retorn a la Serie B. Çalhanoglu, Cutrone i Abate van avançar els llombards i, tot i un gol del coreà Lee Seung-Woo per als visitants, Borini va reblar un resultat que situa el conjunt de Gennaro Gattuso en un sisè lloc que el conduiria a Europa a l'espera del que faci avui l'Atalanta, que és dos punts darrere, al camp de la Lazio.

Aquest partit també és important per a les dues places de Lligade Campions que falten per atorgar. Els dos conjunts de Roma tenen quatre punts de diferència sobre el cinquè, l'Inter, que aquest migdia visita un Udinese que encara no ha assolit la permanència. Els milanesos intentaran pressionar la Lazio i també la Roma, que en l'últim partit del dia visita un Càller també en zona de perill.

La permanència també es troba en una fase emocionant, ja que amb el Benevento i el Verona descendits, fins a set equips lluiten per evitar l'altra plaça de descens.