Diego Ocampo va tenir paraules d'elogi per als aficionats que van ser divendres a les graderies del Nou Congost. La setmana havia anat carregada per les declaracions de l'extècnic, Aleix Duran, en què criticava la intensitat amb què els aficionats han animat durant tota la temporada, paraules que van ajudar a fer-lo fora. Ocampo, que va rebre una ovació en sortir a la pista abans de començar el partit, va destacar el paper què van jugar els seguidors de l'ICL a l'hora de sumar la primera victòria.

Així, el tècnic gallec va afirmar que «els jugadors i el públic ens han mantingut. Els aficionats ens han dut endavant en els moments importants i difícils, quan ens hem encallat o ells s'han acostat, i aquest és un element molt important per a nosaltres».

Avui, els aficionats tenen una nova oportunitat de seguir animant, tot i que l'horari no els ho posa fàcil. El final del partit coincidirà amb l'inici del clàssic de futbol al Camp Nou entre el Barça i el Madrid, un partit sense res en joc però que té molta tirada per a l'aficionat. Serà una nova prova per veure el compromís de l'afició amb aquest ICL.