El debut a la banqueta del Reus del tècnic de Bellver de Cerdanya Xavi Bartolo no podia ser més positiu. Els del Baix Camp es van imposar al Miniestadi per 0 a 1 al Barça B i pràcticament segellen la permanència, per segona temporada consecutiva, a Segona A. Per la altra banda, amb la derrota encaixada, els de Javier García Pimienta queden a sis punts de l'Almeria i el Nàstic, els dos primers equips que eludeixen la zona de descens, ambdós amb 43 punts. Els andalusos van arrencar ahir un empat sense gols de Tenerife, mentre que els tarragonins reben aquest migdia l'Osasuna.

La determinació amb la qual els blaugrana van iniciar el partit es va esvair en encaixar el gol de Máyor en la primera acció perillosa dels reusencs (minut 9). Els blaugrana es van refer a la represa, però Èdgar Badia va ser un mur infranquejable. Els roig-i-negres van oferir, així, una efectiva medicina al seu tècnic, Aritz López Garai, operat ahir mateix amb èxit d'un problema cardíac.

Pel que fa a la resta de la jornada, l'Osca va guanyar a Còrdova (2 a 4) i es fa amb el lideratge provisional, a l'espera del resultat que el Rayo signi demà a Granada. El Saragossa va pujar fins al quart lloc en derrotar el tercer, l'Sporting, per 2 a 1, i el Numància va cedir per 0 a 1 amb el Valladolid.