L'inesperat empat del CCR Castelldefels a la pista del cuer Linyola disssabte (6-6), partit que havia estat aplaçat, fa que el Manresa FS depengui de si mateix per ser campió del grup 3 de Segona B, una fita que seria històrica perquè mai abans ho ha aconseguit, després d'una trajectòria esportiva de 39 anys. Per materialitzar el títol, però, els manresans hauran de superar els dos darrers obstacles: el Canet, dissabte que ve al Pujolet, i la Barceloneta, la següent setmana a la seva pista. El primer es juga una de les places de descens, mentre que la Barceloneta està força acomodada a la classificació.

L'únic equip que pot prendre la privilegiada primera plaça al Manresa FS és el mateix CCR Castelldefels, que té un punt menys a la classificació. En el seu cas, ha de jugar amb els dos equips que encara lluiten per no baixar: l'Olympic la Floresta, a casa, i en la dar-rera jornada, a la pista del Canet.

Qui quedi finalment campió, l'Eternam Manresa FS o el CCR Castelldefels, haurà de jugar la promoció d'ascens a Segona Divisió amb un altre campió dels diferents grups de Segona B. Ara per ara hi ha cinc equips que han aconseguit la primera plaça: el Zamora (grup 1), el Colo Colo de Saragossa (grup 2), el Talavera (grup 4), i dos canaris, el Salesianos (grup 6A) i el Aguimes (6B). Queda per decidir el grup 5, entre Jerez, Coineña i Cerro de Reyes.