Un dels al·licients del partit d'ahir va ser la presència d'un Andrés Iniesta que jugava per darrera vegada contra qui ha estat el seu gran rival durant tota la trajectòria esportiva, el Reial Madrid. El manxec va començar bé el partit, però va ser superat pel tsunami blanc a la primera part i la seva actuació va ser intranscendent. A la segona meitat va haver de ser rellevat per Paulinho per tal de superar la inferioritat numèrica.

Després del partit, va explicar a Movistar Plus que «em quedo amb totes les coses de poder disputar un clàssic més, tot i que no era en les millors condicions. Són partits que cal gaudir, perquè són diferents i cap no s'assembla a aquest». Sobre la celebració de després del partit, va matisar que «no és fàcil jugar amb un menys contra un equip com el Madrid. Ens quedem amb aquesta nota positiva. Ha estat una celebració improvisada, tocava fer-ho d'alguna manera, tot i que esperem al darrer partit de lliga».

Per la seva banda, l'entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, es va estranyar que «Sergi Roberto hagi picat Marcelo, però ho hauré de veure» i va exclamar que «sort que el partit era descafeïnat». El tècnic basc va explicar que «quan manteníem la possessió, sabia que podíem fer un gol i a la segona part ens hem ajuntat molt». Per la seva banda, Zidane va dir que encara no sap quina lesió té Cristiano Ronaldo i que van jugar millor contra onze que contra deu.