El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va subratllar ahir que la continuïtat de l'entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, no està en dubte «perquè té contracte», i a més va reconèixer que a l'octubre va tenir contactes amb el representant del francès Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid.

En una entrevista concedida a l'emissora de ràdio RAC1, Bartomeu va repassar l'actualitat blaugrana després del doblet (lliga i Copa) i, a la pregunta de si hi va haver dubtes amb Valverde i de si es va preveure la seva destitució després de quedar eliminat l'equip català de la Lliga de Campions, va dir: «No, si us plau! Ell vol continuar i té contracte».

Sobre el suposat interès del Barça per contractar Griezmann, Bartomeu va ser concís d'inici: «No parlem de jugadors d'altres equips». Tot i això, quan li van preguntar si el Barça vol fitxar Griezmann, no ho va negar: «Estem fent anàlisi per a la temporada que ve, quins jugadors entraran i quins sortiran. Això ara no està damunt de la taula. En les últimes vacances vaig veure Griezmann, perquè et trobes jugadors a les Balears. Ja vaig explicar en el seu dia que em vaig veure amb el seu representant a l'octubre. Si algú vol especular, que especuli. Són trobades...».

Més Champions per a Messi

El president del Barça també va parlar de la sequera blaugrana a la Lliga de Campions les últimes temporades (tres derrotes a quarts), i va dir que «encara queda temps perquè Messi guanyi una, dues o tres Champions fins que es retiri». Bartomeu va fer el següent raonament sobre la màxima competició continental: «Sempre he dit que la Champions és un torneig en el qual la regularitat no és el més important. El Madrid ha fet bones Champions últimament. Hem de seguir treballant per arribar a les finals».