El CN Minorisa va complir el seu objectiu de superar el GEiEG a domicili per tal d'arribar a la dar-rera jornada de la fase de permanència amb possibilitats de ser segon de grup, de manera que el repte de salvar la Primera Catalana quedaria assolit, més enllà de la impossibilitat reglamentària que impedeix a l'Universitat Autònoma, proper rival dels manresans, d'ascendir.

El partit a Girona va ser d'àmplia superioritat bagenca, que, malgrat l'empat a un gol inicial, després que Estany inaugurés el marcador, va ser evident; dos gols més de Talavera, un altre d'Estany i dos més de Muns, el darrer des de mig camp amb el temps a punt d'esgotar-se, posaven el 2-6 en el marcador, que donava un cop moral als locals i sentenciava pràcticament el matx. El segon parcial també va ser per als de Gaspar Ventura (1-4), amb encerts signats per Casasayas, Ruiz i Falla, aquest en dues ocasions. Amb 3-10, s'arribà a l'equador del partit.

El mateix resultat parcial d'1-4 va ser el del tercer quart. Serra feia el 3-11 i R. Ruiz anotava el seu primer gol amb el primer equip; Talavera i Falla van donar resposta al quart gol gironí. El darrer període va ser d'anades i tornades, un autèntic deixar fer, per arribar al 5-16 final, amb gols anotats per Estany i Muns, aquest amb un espectacular llançament llunyà.