12 de maig de 2018
12.05.2018
40 Años
40 Años

«Estem fotuts però hem de ser intel·ligents per sobreviure»

?Ocampo lamenta la manca de regularitat i el desencert en el cara o creu

12.05.2018 | 07:19
Diego Ocampo va acabar decebut, però encara no renuncia a res

Diego Ocampo no va amagar la decepció que sentia per la der-rota quan va aparèixer sobre el parquet del pavelló de Riazor per analitzar com l'ICL havia perdut en l'últim segon de la pròrroga. «El vestidor està fotut», va dir el tècnic, «però hem d'afrontar aquesta derrota de manera diferent a la lliga, on jugues un cop per setmana. Aquí tornem a jugar diumenge i hem de ser intel·ligents, que vol dir superar l'adversitat i sobreviure. Hem de millorar i no autodestruir-nos o tornar-nos bojos».

«Ha estat un partit a cara o creu tant al minut 40 com en l'últim atac, que acaba amb un rebot i un triple. Però és important analitzar tot el partit», demanava Ocampo. «Hem començat bé en defensa i hem trencat el ritme, però amb les rotacions ens hem ensorrat i hem concedit cistelles fàcils. Després, ens hem posat les piles i ens hem ficat en el partit».

Una bona reacció de l'equip que no va tenir continuïtat: «Quan ho teníem per trencar el partit, hem mogut bé la pilota però hem fallat tirs fàcils. Això és el bàsquet. I a la pròrroga ha seguit la dinàmica i no hem estat prou intel·ligents per atacar els seus punts dèbils per escapar-nos».


La jugada final, mal executada

Sobre l'última possessió, amb un triple en una posició complicada de Trias, Ocampo va dir que «no hem executat bé el que hem dibuixat i això és important, perquè en els moments de pressió has de realitzar els automatismes i no inventar. La improvisació no acostuma a sortir bé».

De cara al partit de diumenge, Ocampo va demanar que l'equip mantingui la intensitat defensiva els 40 minuts i que tingui «més paciència i calma» en atac.

El que més va agradar a Ocampo del seu equip va ser «la reacció del tercer quart, que ha estat molt bona». En canvi, el punt negatiu va ser el segon període, en general, en què l'equip va encaixar un parcial de 23-9 que va fer-lo anar a remolc després d'un inici de partit força bo.

Per al partit de demà, Ocampo va exigir «no donar avantatges» ni concedir facilitats al rival, «i això passa per tenir una bona mentalitat, no defensar en funció de com ataques ni fer cadascú la guerra per la seva banda».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes