Ja classificat per jugar el play-off d´ascens a Tercera Divisió, el Manresa ha disputat avui el partit amb la Montañesa alineant molts dels futbolistes que habitualment no compten pel tècnic Dani Andreu (absent a la banqueta manresana, recuperant-se de l´operació de maluc a la que va ser sotmès divendres). Tot i una alineació atípica, els manresans no només van donar la cara sinó que, el 0 a 1 final, no ha fet justícia als mèrits d´uns i altres. La Montañesa, que aspira a la tercera plaça, no s'ha mostrat superior en cap moment al Manresa, això sí, ha estat més efectiu de cara a porteria aconseguint el gol en una de les poques aproximacions de perill que ha fet a la porteria defensada per Luque.

En línies generals, el partit ha estat molt equilibrat, amb els dos equips oberts buscant el gol. A la primera part, però, les defenses han superat les davanteres.

A la represa, la tendència del matx ha estat la mateixa amb els dos equips buscant la victòria, no conformant-se amb l´empat.

Tot i que les millors ocasions eren del Manresa, la Montañesa també intentava arribar als dominis de Luque. En una jugada mal defensada pel Manresa, Óscar, pràcticament des de la ratlla de fons a la banda dreta, ha creuat la pilota superant Luque. Un gol que trencava l´equilibri i que deixava el Manresa amb poques possibilitats de reacció tot i que ho ha intentar fins al final, això si, sense èxit per almenys igualar el matx.