Guillem Pascual, de 28 anys, i Rosa Carné, de 24, són de Barcelona, tot i que en l'actualitat resideixen a Manresa, on es preparen com a ballarins.

Pascual ha estat nou cops campió d'Espanya, i en les tres modalitats possibles: llatins, estàndard i deu balls. Abans de tenir 18 anys ja havia estat campió estatal set cops, començant així una carrera que l'ha portat fins al més alt nivel mundial en l'actualitat.

Rosa Carné, amb tan sols 15 anys es va proclamar campiona del món de llatins i l'any següent va ser finalista mundial en el seu primer any youth (sub-18). També va proclamar-se cinc cops campiona d'Espanya. Així, des de jove ja despuntava i prometia una carrera que l'ha portat a ser considerada una de les millors ballarines del món.

Karina Rubio, l'entrenadora

Com a parella de ball, Guillem Pascual i Rosa Carné van començar a ballar junts l'any 2009, formant-se a Manresa de la mà de la seva entrenadora, Karina Rubio, directora, juntament amb el seu marit, Álex Cazorla, del Royal Dance, que té la seu a les dependències de l'Hotel Pere III.

Karina Rubio va ser precisament una de les pioneres del ball esportiu a Espanya en ser la primera campiona estatal de la història, una competició que va adjudicar-se nou vegades. Rubio també va ser la primera espanyola que va aconseguir ser semifinalista en un campionat d'Europa, un resultat que ara els seus deixebles Guillem Pascual i Rosa Carné han superat; això sí, gràcies al suport de la mateixa Karina Rubio, que els ha portat pel camí correcte.

A Espanya, des del primer any que van ballar junts, Guillem Pascula i Rosa Carné ja van aconseguir ser finalistes a l'estatal absolut, una fita que van mantenir els següents anys fins que va arribar el primer títol, l'any 2016, i que van repetir l'any passat.