Els tiradors Mercè Mas, per partida doble, i Josep Perarnau, pertanyents al Club Tir Precisió Manresa, es van proclamar campions d'Espanya de la categoria BR-50 en les modalitats de varmint pesant, lleuger i sporters, en la prova celebrada a les instal·lacions del Club de Precisió de Tir Olímpic d'Alacant. La competició era puntuable per al mundial WBSF en categoria única.

Així, en la categoria de varmint pesant, Mercè Mas, com a representant de la federació catalana, va acumular 747,45 punts i va quedar primera, davant del madrileny Antonio J. González (747,41 punts) i del també català Francesc Xavier Rius (746,38). Pel que fa a la classificació per equips, Catalunya, amb Mas, Perarnau i un altre representant, Paulino Mendoza, va ser campiona amb 2.222,112 punts.

D'altra banda, el Club Tir Precisió també va organitzar un parell de tirades socials. En la categoria F-Class Open, Joan Monells va superar Josep Bertran i Josep Antoni Garcia. En F-Class R Restricted, Manuel Abizanda es va imposar a Anna Maria Herrera.