L'atleta Sancho Ayala (Fondistes del Solsonès) va tornar a guanyar el campionat d'Espanya de 10.000 metres en la categoria M-50 en la prova que es va disputar a l'estadi la Bòbila de Gavà. Aquesta competició li va servir de preparació per als campionats d'Europa de la disciplina, que seran el proper cap de setmana a Alacant.

Ayala va tibar des del començament d'un grup nombrós, juntament amb l'aragonès Manuel González Izquierdo. Tots dos es van separar del gran grup, fins que Ayala va canviar el ritme i va marxar tot sol. Va entrar campió amb un registre de 33 minuts i 5 segons, 33 segons millor que el de González, que va acabar la prova en segon lloc. La medalla de bronze va ser per a un altre atleta català, José Antonio Ramírez, que forma part del Canyelles (34 minuts i 31 segons).