La manresana Estel Puiggròs, que milita a les files del Segle XXI, és una de les quinze jugadores que han estat convocades pel tècnic de la selecció estatal sub-17, Miguel Ángel Ortega, per prendre part en una miniconcentració que es farà des d'avui fins dilluns a la localitat d'Íscar.

Aquesta trobada serà una primera presa de contacte abans de la preparació per al mundial de la categoria, que es disputarà a Minsk (Bielorússia) del 21 al 29 de juliol. L'equip estatal estarà al grup C juntament amb les formacions de l'Argentina, Nova Zelanda i Hongria, i en cas de passar els vuitens jugaria amb un rival del grup D, format per Angola, Letònia, el Canadà i Austràlia.

La resta de jugadores que seran a la concentració d'Íscar són Helena Pueyo, Carmen Villalobos, Nerea Hermosa, Marta García, Paula Fraile (Segle XXI), Violeta Serrano, Nora Galve, Celia Carbonell (Sant Adrià), Laura Méndez (Cerdanyola), Mónica Alonso (Estudiantes), Júlia Soler (Uni Girona), Kor Fornesa (Bangkok), Raquel Carrera (CD Bosco) i Marta Suárez (Oviedo).