El pilot manresà Lisard Santos, de l'equip NM Racing Team, va aconseguir la victòria en la segona cursa de la classe Sènior-KZ2 del Campionat d'Espanya de kàrting, disputada al circuit internacional de Zuera, a Saragossa.

El jove manresà, de 17 anys, ja va avisar en les sessions de classificació del primer dia, en què va marcar el segon millor registre en la segona mànega classificatòria i en els entrenaments oficials cronometrats. De tota manera, un toc el va endarrerir fins al dotzè lloc de la graella de sortida.

Ja en la primera cursa, Santos va anar remuntant posicions a poc a poc fins finalitzar en un meritori sisè lloc. Aquest resultat li va permetre sortir des d'aquest lloc en la segona prova, la qual cosa va ser determinant per a la victòria final. Va sortir com un tret i en la quarta volta ja era líder, posició que va mantenir fins al final.

El manresà va explicar que «hem estat molt ràpids tot el cap de setmana. En la primera cursa sortia bastant endarrerit i hem decidit muntar pneumàtics vells i mirar de remuntar tantes posicions com fos possible per tenir opcions en la segona. Ha estat difícil, però ho hem aconseguit i en la segona cursa, amb pneumàtics bons, m'he situat al capdavant i he dominat amb autoritat».