Sallent celebra aquest divendres la 31a edició de la Nit de l'Esportista. Tindrà lloc al pavelló d'esports Agustín Rueda a partir de 2/4 de 9 del vespre, sota l'organització del Consell Municipal d'Esports. Els nominats per les entitats esportives locals rebran el guardó i reconeixement públic per la bona actuació que han fet durant la temporada. Tenint en compte edicions passades, s'espera l'assistència de més de 1.200 persones a l'acte, 700 de les quals gaudiran del sopar.

Les autoritats locals i els presidents de les entitats esportives del poble seran els encarregats de lliurar els guardons a tots els esportistes. Esportistes sallentins del món del futbol, tennis taula, tennis, pàdel, petanca, escacs, waterpolo, natació, gimnàstica, karate, hip-hop, fitdance, bàsquet, futbol sala, cros, BTT i Asprodis seran els protagonistes de la nit. Més de 200 nominats d'entitats esportives del poble rebran el merescut reconeixement.

En l'acte hi haurà les actuacions de fitdance a càrrec de l'ASCF, hip- hop dels grups Sweet's i Diam's, també de l'ASCF; exhibició de hip- hop a càrrec de l'Escola Dansa Julieta Soler Shida Road i La Colla. També hi haurà una exhibició de teles acrobàtiques a càrrec d'Atrapasomni, acompanyada al teclat per Dan Arisa.

El sopar de la Nit de l'Esportista és un dels actes esportius que s'organitzen els propers dies. Competicions de tennis, pàdel, petanca, torneig d'estiu de futbol sala i 24 hores, 3x3 de bàsquet, torneig de futbol de les Enramades (infantil i cadet), trofeu interclubs de gimnàstica artística femenina, festival fi de curs de gimnàstica, final cursets de natació, cursa d'obstacles i colònies Esportives d'estiu, etc.