La jugadora santfruitosenca Paula Fernández s'aproxima cada dia més a la possibilitat de jugar la temporada que ve a Primera Divisió femenina. El Màlaga, conjunt en què milita la bagenca, va derrotar per 0-2 l'SPA Alacant en la segona jornada de la fase d'ascens a la màxima categoria i lidera el seu grup, format per tres equips, amb sis punts. Una nova victòria ja li donaria l'ascens virtual.

L'equip andalús, amb Fernández a l'equip titular, va dominar des del principi i es va avançar en el marcador amb un gol de Meri Martí, amb un fort xut creuat, al minut 37 de partit. A la represa, les locals van prendre la iniciativa i es van aproximar a la porteria del Màlaga, però la defensa i la portera visitants van protegir bé la porteria. L'entrenador va fer entrar María Ruiz i aquesta, dotze minuts abans de l'acabament, va anotar el segon gol, que sentenciava l'enfrontament. Aquesta setmana juguen el Femarguín i l'Alacant. Segons el resultat, el Màlaga podria ascendir el 27 de maig.