L'italià Elia Viviani (Quick Step) ha tornat aquest divendres al camí de la victòria, aconseguint el triplet a l'esprint en la tretzena etapa del Giro d'Itàlia, disputada entre Ferrara i Nervesa della Bataglia, amb un recorregut de 180 quilòmetres, en la qual el britànic Simon Yates ha retingut la "maglia rosa" de líder.

En la jornada de transició cap al Zoncolan, els favorits han passat el dia sense sobresalts i el protagonisme ha tornat als velocistes. Entre tots, ha tornat a mostrar-se intractable a la recta de meta Elia Viviani, qui amb la "maglia ciclamino" per punts ha alçat els braços per tercera vegada, tancant amb un temps de 3h.56.24 una jornada veloç de 46 kms / hora.

Viviani, de 29 anys, ha signat la seva novena victòria de la temporada amb autoritat, amb escassa discussió, doncs a l'hora de la veritat ha guanyat la partida amb solvència a l'irlandès Sam Bennett (Bora), amb qui ha desfet l'empat a 2 victòries. La tercera plaça ha estat per a l'holandès Danny Van Poppel (Lotto Jumbo).