El Club Bàsquet Navàs Viscola va tancar la lliga regular amb una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Vendrell, al qual es va imposar per un resultat final de 51-56. Amb aquest triomf, els navassencs finalitzen en quarta posició i el proper cap de setmana disputaran la promoció d'ascens. Divendres, a les 21 hores, rebran el Diffsalut Almeda (el quart del grup 2), mentre que l'endemà, en horari encara per determinar, viatjaran a la pista del Bàsquet Arbúcies (el quart del grup 3). Els cornellanencs i els arbuciencs jugaran diumenge al pavelló dels primers.

En un duel on les defenses van dominar clarament respecte dels atacs, els bagencs van fer un inici fluix ofensivament, ja que només van ser capaços d'anotar dos punts en sis minuts. Això ho va aprofitar el conjunt local per agafar tres punts de marge al final del primer quart (14-11). En el segon període, els jugadors dirigits per Isidre Suau van estar molt desencertats, especialment en els tirs lliures, però van intensificar la defensa i van dominar el duel. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de marge pels jugadors visitants en el marcador (24-30).

En la segona meitat, la tònica va ser més o menys la mateixa i els navassencs van poder mantenir-se per davant al final del tercer quart (41-46). En els darrers deu minuts, els bagencs van gaudir d'una màxima diferència d'onze punts, però, tot seguit, un parcial de 10-0 va fer tornar a entrar en el partit el Vendrell, que es va situar només un punt per sota en l'electrònic. Tot i aquest contratemps, els visitants no es van posar gens nerviosos i van sentenciar gràcies a un triple de Frías i un tir lliure anotat per Yuste.