LeBron James, amb un doble-doble de 35 punts, 15 rebots defensius, i nou assistències ha liderat els Cavaliers de Cleveland a la victòria per 79-87 davant els Celtics de Boston i ha posat el seu equip en les Finals de la NBA per quarta temporada consecutiva.

Els Cavaliers, que han guanyat la sèrie 4-3 al millor de set després de remuntar un desavantatge de 0-2 i 2-3, hauran d'esperar a demà a la matinada per saber qui serà el seu rival en la lluita per l'anell. El seu contrincant sortirà del vencedor del setè partit a l'eliminatòria (3-3) que disputen a la Conferència Oest els Rockets de Houston i els Warriors de Golden State, actuals campions de la NBA.

Les Finals de la NBA començaran dijous i qualsevol que sigui l'equip guanyador en la Conferència Oest tindrà l'avantatge de camp.

James va anotar 12 de 24 tirs de camp durant els 48 minuts que ha estat en pista (tot el partit íntegre), inclosos 3 de 8 triples, i 8 de 11 des de la línia de personal, a més de posar dos taps i el seu punt feble va tornar a ser el pobre control que va tenir de la pilota perdre 8 pilotes, que va suplir amb l'aportació que va fer en la resta de les facetes del joc.

L'aler estrella dels Cavs ha aconseguit la sisena victòria consecutiva al setè partit d'eliminatòries dels playoffs de la NBA i jugarà les seves vuitenes Finals seguides, quatre amb els Heat de Miami i ara quatre amb l'equip de Cleveland.