El conjunt del Pare Ignasi Puig va rebre la visita del Cardona en un duel vital per als del barri del Xup, que tenien en joc la permanència a Tercera Catalana i, tot i els nervis, van saber resoldre el duel i imposar-se amb un còmode resultat final de 3-1.

Des de l'inici, els locals van sortit carregats d'intensitat defensiva i oferint un bon joc ofensiu. Per altra banda, els homes de Cardona, que ja havien aconseguit la salvació setmanes enrere, van proposar un duel tranquil.

Va ser al minut 20 quan un gol de José Antonio Escalada va obrir la llauna i va posar les coses de cara per als de Manresa, ja que, ràpidament, Prieto es va encarregar d'anotar dos gols més i deixar el duel sentenciat al descans.

A la segona meitat va disminuir el ritme, els locals mai van perdre el control del duel i, tot i encaixar un gol en pròpia porta al minut 89, van fer mèrits per salvar l'any.