Diumenge es van acabar les competicions de futbol i els clubs ja comencen a fer moviments de cara a preparar amb garanties el proper curs. El Gironella, que en les darreres jornades de competició no ha pogut evitar el descens a Tercera Catalana, ja té nou entrenador.

Es tracta del sallentí Xavi Díaz, que tindrà el manresà Francesc Ribalta com a ajudant. Ambdós havien estat companys en la seva època de jugadors.

Díaz suplirà Jordi Pont ´Ponti´, que ja s´ha acomiadat dient que «s´ha acabat una altre etapa en el club de la meva vida, reconeixent el fracàs d´una temporada difícil i complicada. A partir d´ara em toca fer un pas el costat, analitzar i sobretot aprendre dels errors. Al Gironella només em queda desitjar-li molts èxits».

El primer que ha fet el nou entrenador del Gironella ha sigut convèncer la majoria de jugadors de la plantilla actual perquè es quedin. Xavi Díaz ha comentat que «volem fer un equip competitiu perquè l´únic objectiu és retornar el Gironella a la categoria que li pertoca, la Segona Catalana. Hem aconseguit que la majoria de jugadors es quedin i ja tenim perfilats diversos reforços que ens han d´ajudar a ser competitius a Tercera Catalana, en un grup, el 7, molt complicat amb els equips de Manresa i de Terrassa».

El nou entrenador del Gironella, Xavi Díaz, va dirigir la temporada passada l´Avià després de ser ajudant d´un Pablo Becerril que va ser destituït. En futbol base ha estat al Gimnàstic i al Manresa.