Aproximadament 200 participants va assistir a la quarta cursa i caminada de Clariana de Cardener. Xavi Tomasa (Inverse les Franqueses) i Noemí Aumedes (Xafatolls) van ser els vencedors.

Tomasa va invertir 36' 08'' i va ser seguit per Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) i Sergi Brau (independent), que van ser segon i tercer amb el mateix temps: 39' 10''. Entre les fèmines, Aumedes va aturar el cronòmetre en 48' 23'', seguida d'Angélica Damoc (independent), segona amb 52' 45'', i d'Elisenda Pracht (Triatló Puigcerdà), amb 53' 55''.

La zona adjacent al local social de Clariana de Cardener va ser el centre d'operacions de l'esdeveniment, que es va desenvolupar sobre un recorregut únic de 10 quilòmetres, amb un tram d'1 km sobre asfalt i la resta (8 km) va transitar per camins rurals que passaven a tocar de masies, camps i boscos típics del municipi, inclosa l'antiga església de Joval i el seu cementiri. La part més baixa de la cursa vorejava el pantà de Sant Ponç, un indret molt conegut per la gent de la comarca i amb unes vistes privilegiades.