A conseqüència de ser la Ciutat del Beisbol i Softbol català, Manresa va acollir diumenge els millors jugadors catalans de les categories sub-14, sub-16 i sèniors en l'All Star Game. Durant tot el dia es va poder gaudir al camp del Congost del bon joc, així com també dels millors batedors en el tradicional concurs de home runs que va lligat amb l'All Star Game.

Sota la tutela del Beisbol Club Manresa Drac's, primer es vanenfrontar els sub-14, amb triomf de l'All Star red per 11 a 3 sobre l'All Star black. En aquest enfrontament hi van participar, del Beisbol Club Manresa, Jan Massana i Dayeni Fernández amb l'equip black i Gerard Fernández en el red. El millor jugador de l'enfrontament va ser Sergi Romero (CB Viladecans), de l'equip red.

En categoria sub-16, també victòria de l'All Star red sobre l'All Star black per 6 a 3, en aquest cas també amb presència manresana, amb Carles Horrilo en la formació black i Sergi Palma i Martí Herms en la red. Va exercir d'entrenador dels conjunt black el manresè Fer-ran Thomen. Kevin Tejada (CB Barcelona), de la formació red, va ser escollit millor jugador de la confrontació.

Abans del darrer enfrontament de la jornada, el de categoria sènior (Primera Divisió), va tenir lloc el concurs de home runs, amb els triomfs de Mario Herrera (Sant Boi) en sub-14, Ángel Díaz en sub-16 i Jonathan Peñalo (Hércules) entre els sèniors. Del Beisbol Club Manresa hi van participar Joan Massana en sub-14, Carles Horrillo en sub-16 i Julio Medina en sènior. A l'hora de jugar-se el duel de categoria sènior es va posar a ploure i el col·legiat va suspendre el partit després de la primera entrada. Es preveu que es jugui després de l'estiu.

El proper esdeveniment en què el Beisbol Club Manresa acollirà l'honor de representar la Ciutat del Beisbol i Softbol Català serà la Nit de l'Esportista, que tindrà lloc el dimarts 19 de juny al teatre Kursaal.