Mirant al cel i pendents de la situació meteorològica, arriba aquest dissabte 9 de juny una nova edició del torneig de golf al Montanyà. Una dinovena edició que aquest any compta amb nou patrocinador, Stern Motor, concessionari oficial Mercedes-Benz.

El torneig Stern Motor de Golf se celebrarà un any més a les instal·lacions del Club de Golf Montanyà. Jordi Puig, director del camp, confirma que compta aproximadament amb 180 jugadors inscrits, que per reglament han de ser majors de 18 anys i tenir la llicència federativa vigent de la Reial Federació Espanyola de Golf.

Tots els jugadors que hi participin rebran un polo del Circuit, una gorra i boles. Durant tota la jornada tots els participants podran tastar un excepcional pernil 959 Consorcio de Jabugo que organitzarà el seu propi premi especial a la bola més propera. També, els copatrocinadors TaylorMade i Fundación Seve Ballesteros organitzaran els seus respectius premis especials.

Al finalitzar el recorregut, els jugadors podran brindar amb Cava Villa Conchi (considerat el millor cava Espanyol per la revista Mundus Vini) i entraran en el sorteig de regals TaylorMade, que tindrà lloc desprès de l´entrega de premis.

Stern Motor, com a concessionari Mercedes-Benz, que a més comercialitza el producte Smart, comptarà en el seu torneig amb el forat especial Smart, que premiarà el forat amb un Smart Fortwo.

Albert Morera, organitzador del torneig, detallava a la presentació tots els premis d´aquesta edició.

  • Els clients de Mercedes-Benz, millor classificats en cada torneig, tindran un premi reservat per a ells (una invitació per a tal que un acompanyant pugui assistir al torneig i participar a la Final Nacional de Golf).
  • Premi 959 - Consorcio de Jabugo. Premi a la Bola més propera, premiant al guanyador d´un pack de producte 959.
  • Premi TaylorMade. Premi a la bola més propera, regalant al guanyador un Sand Wedge d´última generació. Premi especial al Drive més llarg, premiant als guanyadors tant de la categoria masculina com femenina amb una maleta Carry On TaylorMade.
  • Premi Fundación Seve Ballesteros. Premi especial a la bola més propera. El guanyador/a rebrà un tofeu de la fundació.
  • Premi Cava Villa Conchi consistent en una caixa completa del seu producte per un dels afortunats jugadors.

Stern Motor organitza el torneig de golf integrat al prestigiós circuit Mercedes Trophy, que aquest any celebra la seva dinovena edició. Segons Joaquim Badia, gerent d´Stern Motor, el concessionari mostra d´aquesta forma el seu compromís amb els seus clients aficionats al golf.

La singular vocació de Mercedes-Benz per ser a prop dels seus clients i amics, fa que estigui present en tots aquells esports que millor connecten amb les seves aficions, fins a convertir-se en un dels seus referents capdavanters.