Ibon Navarro, ex del Bàsquet Manresa i aquesta última temporada a Múrcia, serà l'entrenador del MoraBanc Andorra les dues properes temporades. D'aquesta manera, el tècnic vitorià agafa el relleu de Joan Peñarroya, que ha deixat el club al final d'aquesta temporada després de vuit anys al Principat, on va arribar quan l'equip jugava a la LEB Plata.

Navarro, de 42 anys, arriba a Andorra després d'una temporada a Múrcia en què ha lluitat per ser als play-off de la Lliga Endesa (l'equip va acabar 10è). A més, l'equip es va classificar per a la Final Four de la FIBA Champions League, on va acabar tercer.

«Es tracta d'un entrenador que assumeix el repte de mantenir la identitat que l'equip ha tingut les darreres temporades i això per a nosaltres era fonamental», va explicar el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. «És un entrenador jove però ja amb experiència i amb ambició i estem segurs que ens ha d'ajudar en el procés de consolidació del club a la Lliga Endesa».

A més de les seves experiències com a primer entrenador, tant al Baskonia com a Manresa, on va ser dues temporades, l'Andorra destaca la llarga trajectòria del basc com a assistent: a Tenerife, Baskonia, Menorca i València. En la seva etapa com a ajudant va compartir banqueta amb tècnics com Neven Spahija, Dusko Ivanovic, Sergio Scariolo, Paco Olmos, Velimir Perasovic o Marco Crespi.