La directiva del Manresa ha ofert el lloc de tècnic del primer equip a l'odenenc Josep Vicenç Mestre, en substitució de Dani Andreu a la banqueta. L'anoienc, que ja havia estat al club blanc-i-vermell fa unes temporades dirigint el cadet de Divisió d'Honor, va tancar aquesta campanya al primer equip de l'Igualada (a l'altre grup de Primera Catalana) després que el novembre passat s'hi incorporés per substituir Dani Gimeno. Amb Mestre a la direcció, els igualadins han acabat en sisè lloc a la classificació. En cas que Mestre no accepti l'oferta del club bagenc, una altra possibilitat és Piti Belmonte, que fins aquesta temporada estava en un Santboià que té problemes econòmics

Dani Andreu aclareix

El ja extècnic del Manresa Dani Andreu va complementar ahir el Twitter amb el qual va anunciar el seu adéu del Manresa. «Fa uns mesos tenia clar que només continuaria al club si pujàvem de categoria, que al cap i a la fi era l'objectiu quan em van fitxar a mitja temporada. Ho vaig fer saber al director tècnic, Enric Moreno. Ell mateix fa unes setmanes em va insistir que em quedés fos quin fos el desenllaç a la lliga. Un cop s'ha sabut que ni el Terrassa ni el Sant Andreu no ens poden donar l'ascens, dilluns mateix vaig rebre una trucada del president, José Luis Correa, i em va comentar que havien decidit fer un canvi perquè m'havien vist dissabte molt enfonsat. Jo ho entenc», ha comentat el mateix Andreu, que afegeix que «ara em sento alliberat, crec que m'han fet un favor perquè potser no em veig amb cor de tornar-ho a intentar. Ha estat un temporada de molt esforç i del molt desgast, però he de dir una cosa, potser ha estat la meva millor campanya com a entrenador, amb un equip excel·lent. Jo marxo molt agraït del Manresa i no tanco cap porta».

La idea és tornar a intentar-ho

El president del Manresa va declarar ahir a Regió7 que «el pressupost serà el mateix o fins i tot es pot incrementar una mica perquè la nostra intenció és tornar a intentar l'ascens». Pel que fa al canvi d'entrenador, Correa ha dit que «penso que, després de la desfeta de dissabte, l'equip necessita canviar la dinàmica. De cara a la temporada que ve, una cosa que hem de millorar són els resultats al Nou Estadi, i si pot ser, el joc, que sigui més vistós. Josep Vicenç Mestre ja el coneixem, és un entrenador jove amb un mètode de treball modern i molt exigent amb els jugadors.