El Reial Madrid va confirmar ahir que l'actual seleccionador nacional Julen Lopetegui com el nou tècnic per les properes tres temporades, en el lloc deixat per Zinédine Zidane i en un anunci sorprenent perquè el guipuscoà no havia entrat en les teòriques travesses.

«El Reial Madrid CF comunica que Julen Lopetegui serà l'entrenador del primer equip durant les properes tres temporades. Julen Lopetegui s'incorporarà al club després de la participació de la selecció espanyola al Mundial, després de dos anys al capdavant de l'equip nacional», va assenyalar el comunicat del club blanc.

La notícia va ser totalment inesperada perquè el nom de l'exporter no havia aparegut a les llistes publicades pels mitjans després de la també sorprenent sortida de Zidane, fa gairebé dues setmanes, després de guanyar la tercera Lliga de Campions seguida. A més, a final de maig, després de la victòria de Luis Rubiales a les eleccions de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), s'havia anunciat la seva renovació de Lopetegui fins al 2020.

El tècnic es troba actualment amb la selecció, amb qui debutarà divendres al Mundial de Rússia davant Portugal, on juga precisament Cristiano Ronaldo, que té un futur incert al club blanc.