El Mundial del 2026 es durà a terme per primera vegada a tres països diferents, els Estats Units, Mèxic i el Canadà, una candidatura que es va imposar a la del Marroc durant la votació celebrada en el Congrés de la FIFA, que es va dur a terme a Moscou.

Després de la presentació d'ambdues candidatures en l'Expocentre de Moscou, la proposta guanyadora va obtenir 134 vots, pels 65 del Marroc i una abstenció. Els vencedors van destacar davant el Congrés de la FIFA l'impacte econòmic que suposarà la celebració d'aquest Mundial, ja que promet generar uns ingressos estimats d'11.000 milions de dòlars, molt superiors als del seu rival (5.000 milions), que aspirava a ser el segon país del continent, després de Sud-àfrica el 2010, a organitzar la Copa del Món.

Aquest Mundial trinacionaltindrà per primera vegada 48 equips, en comptes dels 32 inscrits tradicionalment, i la majoria de partits, un total de 60, es disputaran als Estats Units, que ja va ser seu mundialista el 1994. Un dels partits serà la final, que serà al MetLife Stadium de Nova Jersey. Mèxic, que va acollir la cita el 1970 i el 1986, acollirà deu duels i el Canadà, deu més.