El Valladolid va empatar al seu estadi davant el Numància (1-1) en el partit de tornada de la final del play-off d'ascens i va fer bo el 0-3 de l'anada per tornar a la Primera Divisió quatre temporades després.

Els jugadors dirigits per Sergio González van poder contenir el seu rival en tot moment, però el panorama podria haver canviat si, al minut 4, Masip no hagués fet una meritòria doble intervenció a xuts de Higinio i Diamanka. Després van ser els locals qui van estar més a prop del gol, amb rematades d'Hervías i Kiko Olivas.

Els tres canvis que va fer Jagoba Arrasate al descans tampoc van variar gaire el partit i la segona meitat va transcórrer sense gaire sobresalts. Quan faltaven quatre minuts per al final, Del Moral va avançar els sorians a la sortida d'un córner, però el Numància no es va poder endur ni la victòria, ja que Jaime Mata va fer l'empat definitiu i va acabar de desfermar l'èxtasi a l'estadi José Zorrilla, que tornarà a rebre alguns dels millors equips del continent europeu.