Els equips campions de futbol i de futbol sala de les comarques del Bages, el Berguedà i la Cerda-nya van tenir ahir el seu reconeixement en una nova edició de la Nit dels Campions que, com en les darreres tres edicions, va tenir lloc a Cal Sitjes d'Artés. En total van ser 30 les formacions guardonats, 24 de futbol i 6 de futbol sala.

L'alcalde d'Artés Ernest Clotet, va donar la benvinguda als assistents i va remarcar que «el futbol serveix per a la cohesió social. Per això demano a tothom que doni una bona rebuda a aquells que venen de fora». Esteve Olivella, delegat i directiu de la Federació Catalana de Futbol, va felicitar tots els equips campions i va recordar l'alta participació de clubs a les competicions de la FCF. El subdelegat de futbol sala, Andreu Falomí, va tenir un record per les famílies dels jugadors que segueixen els equips i va comentar que en el cas del futbol sala «estem treballant molt i ho continuarem fent per fer més gran aquest esport».

Abans d'una entrega prou àgil de reconeixements als equips campions, es van donar diferents premis especials. Primer de tot, als presidents que han deixat el càrrec, com Ramon Cirera (Minorisa), Joan Tomàs (Cardona), Santi Monfort (Guardiolenca) i Domènec Casals (Avinyó).

El premi al fair play i joc net va ser enguany per al CCR Alt Berguedà, un club nascut el 2016 amb la unió de tres poblacions, Bagà, Guardiola i la Pobla de Lillet i gràcies a la iniciativa dels tres ajuntaments; també per a l'entrenador Carles Gómez. I premis especials a la dedicació a Joan Costa, anima del Marganell, club del qual va ser el primer president el 1982, fins al 1991, i del 2002 al 2011, i a Benito Español, que ha fet tots els papers de l'auca al Súria; va ser-ne jugador, entrenador, coordinador, president i darrerament delegat.

PREMIATS

FUTBOL

?Segona Catalana femenina

Gimnàstic de Manresa

?Tercera Catalana

FC Joanenc

?Quarta Catalana

FC Artés

?Quarta Catalana

CE Castellbell

?Copa Bages-Berguedà

FC Joanenc B

?Primera Divisió juvenil

CE Manresa B

?Segona Divisió juvenil

CE Berga

?Segona Divisió cadet

CE Sallent B

?Segona Divisió cadet

CE Súria

?Primera Divisió infantil

FC Joanenc

?Infantil Segona Divisió

FC Joanenc C

?Infantil Segona Divisió

Base Solsona Arrels

?Primera Divisió aleví

Gimnàstic de Manrera C

?Tercera Divisió aleví

At. Gironella

?Tercera Divisió aleví

Gimnàstic de Manresa H

?Tercera Divisió aleví

CF Cardona

?Primera Divisió benjamí

Gimnàstic de Manresa B

?Segona Divisió benjamí

CE Manresa C

?Tercera Divisió benjamí

At. Gironella

?Tercera Divisió benjamí

UE Avià

?Tercera Divisió benjamí

FC Pirinaica

?Prebenjamí

CE Manresa i CE Navàs

?Debutans

CE Manresa

FUTBOL SALA

?Sènior Divisió d´Honor

CEFS Santpedor

?Primera Divisió juvenil-cadet

AEE Vedruna Puigcerdà

?Segona Divisió infantil

Futsal Vicentí

?Tercera Divisió infantil

Futsal Athletic Vilatorrada

?Segona Divisió aleví

Futsal Vicentí

?Benjamí

Manresa FS