El circuit de Salomó (Tarragona) va ser seu de la cinquena i penúltima prova del campionat de Catalunya de motocròs, en la qual els pilots de casa van fer en general unes bones curses. Al podi hi van pujar Gerard Farrés en MX125, Ramon Brucart en MX3 i Lluís Riera en MX Elit.

L'exdakarià Gerard Farrés, del Moto Club Baix Berguedà, pilotant una Husqvarna, va guanyar les dues curses i es va proclamar campió de Catalunya en MX125, quan encara falta per disputar la darrera cursa. Ramon Brucart, del MC Can Taulé, amb Suzuki i en la categoria M3, també es va imposar en les dues carreres, i ara està empatat a punts en la classificació general, amb Néstor Cardona; ambdós pilots i es jugaran el títol en la darrera prova, el dia 16 de setembre al circuit de Bellpuig.

En MX Elit, victòria per a Nil Arcarons, que també va conquerir el títol, mentre que Lluís Riera, de l'Amics Moto Valls de Torroella, amb Yamaha, van ser segon i tercer, i es va haver de conformar amb el subcampionat.

El pilot del MC Baix Berguedà, Jordi Serena, amb Kawasaki, i en aquesta categoria MX Elit, es va classificar en sisena posició en ambdues mànegues.