La selecció del Senegal es va imposar a Polònia a l'Spartak Stadium de Moscou i es va situar colíder del grup H d'un Mundial de Rússia que segueix abonat a les sorpreses, ja que els senegalesos, aliant-se amb la fortuna, van anul·lar uns polonesos desencertats i innocents i que es van despertar massa tard.

Un gol en pròpia porta del central Thiago Cionek va atordir una Polònia que ja deambulava pel ter-reny de joc, però el gol, una mica surrealista, de Niang va acabar per esborrar els europeus del mapa, que van marcar per obra de Grzegorz Krychowiak de rematada de cap després d'un córner al minut 86, però sense poder culminar la remuntada.

Dos errors clars de Polònia, aprofitats per una Senegal molt ben col·locada, i que ara es veu més a prop dels vuitens de final, van determinar un partit que va tenir molt moviment en els minuts finals, després del gol del migcampista del PSG. Això sí, Polònia haurà de millorar molt si vol lluitar per classificar-se. Ahir va trobar a faltar la millor versió de Lewandowski, que debutava en un Mundial. El davanter del Bayern gairebé no va aparèixer: va xutar una falta amb mestria després d'una acció que ell mateix havia forçat.