El santpedorenc Rafa Martínez jugarà una temporada més amb el València Basket, segons va anunciar ahir el conjunt taronja en un comunicat. D'aquesta manera, l'escorta bagenc, que s'està recuperant de l'artroscòpia al genoll dret, del qual va ser intervingut el 5 de juny i s'estarà uns cinc mesos de baixa, assegura la seva onzena temporada consecutiva a l'equip de la Font de Sant Lluís.

La contractació de Jaume Ponsarnau, que ja el va entrenar al Bàsquet Manresa i també va ser segon preparador les dues darreres temporades al València, ha estat important per tal que renovés el contracte, que ja estava aparaulat abans de l'operació.

Després de confirmar-se la notícia, Rafa Martínez va afirmar que «estic molt content. És un club en el qual he viscut moltíssimes coses positives, amb el qual em sento identificat i on tothom vol estar». El procés per a la seva renovació «ha estat una negociació fàcil, en què les dues parts, tant el club com jo, hem arribat a un acord molt ràpid i en què tots dos hem quedat molt contents».

Respecte a la seva lesió, va desvetllar que «ara mateix les sensacions són molt bones. És un procés lent i cal tenir molta paciència, però estic content. Cada dia em trobo millor i tinc molt bones sensacions».

Sobre el fet que arribi a l'onzena temporada al club, «no pensava que pogués arribar a aquesta xifra. València és com casa meva, la meva segona casa, i m'hi he sentit molt estimat per tothom».