La selecció brasilera intentarà aparcar els dubtes generats en el seu debut mundialista, diumenge passat davant Suïssa. I, per fer-ho, espera superar amb contundència un combinat de Costa Rica molt necessitat i que podria quedar-se fora en cas de derrota amb la canarinha.

Brasil havia aixecat molta expectació però, com altres favorites, no va ser capaç de sumar els tres punts després d'empatar a un gol contra Suïssa en un partit en què va anar de més a menys. Un rendiment que va desfermar moltes crítiques al seu país, centrades també en la figura de Neymar.

El davanter del PSG va passar gairebé desapercebut sobre el terreny de joc, tot i que també va ser víctima del sever marcatge del rival, que li va fer una desena de faltes per frenar qualsevol de les seves escomeses, i no sembla que el seu oponent següent, aguerrit també en el seu joc, es relaxi en la vigilància de l'exbarcelonista.

Ahir, el seleccionador brasiler el va defensar. «Són cinc partits, aquest és el mínim que necessita per estar en forma i ja ha començat el procés. Està evolucionant, així que no cal preocupar-se», va apuntar Tite en la prèvia del duel d'aquest vespre a Sant Petersburg.