L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, es va reunir ahir per primera vegada amb el nou equip tècnic, format per Pep Segura, Éric Abidal i Ramon Planes, en un aturada de vacances que haurà servit per fer junts una planificació de la plantilla de l'equip per a la propera temporada.

A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, aprofitant «un parèntesi» en les vacances de Valverde, segons va informar el club, el tècnic es va reunir amb el mànager esportiu de futbol, Pep Segura, el nou secretari tècnic, Éric Abidal, i el seu adjunt, Ramon Planes .

Malgrat que ja hi havia un contacte previ, el mateix Abidal va assegurar dimarts, en la seva presentació, que encara no havia pogut detallar cap nom de possible reforç amb Valverde.

El primer equip tornarà a la feina el dimecres 11 de juliol, sense els internacionals mundialistes, mentre que el dimarts 24 de juliol començarà la gira pels Estats Units, on el Barça s'enfrontarà al Tottenham i a dos equips italians, la Roma i el Milan.

Al Brasil per avançar Arthur

Entre les incorporacions que el Barça pretén fer aquest estiu hi ha el migcampista brasiler Arthur, per qui emissaris barcelonistes ja estan negociant amb el Gremio. El club va tancar el mes de març una opció de compra pel brasiler, de 30 milions d'euros més 9 en variables, però amb la condició que s'incorporaria al mercat d'hivern. Ara, amb l'adeu d'Iniesta confirmat i amb la lesió del jove Carles Aleñà, el club té la intenció d'avançar l'arribada d'Arthur a aquest mateix estiu, però no és clar si ho faria en les mateixes condicions pactades o si hauria de pagar alguna quantitat més.