El Vila-real B va quedar-se a les portes de pujar a Segona Divisió, després de perdre l'eliminatòria en mans de l'Elx. El conjunt groguet, que venia de perdre per 2-0 al Martínez Valero, no va poder aconseguir la remuntada, tot i que va guanyar per la mínima en el partit de tornada 2-1.

El Vila-real B va dominar durant tot el partit però va encaixar un gol matiner, al minut 15, que els va ser com un gerro d'aigua freda. Els locals van continuar dominant i van aconseguir empatar abans d'arribar al descans, 1-1. A la represa, l'equip de Roger Riera no va ser capaç de trobar porteria fins al temps de descompte, tot i jugar amb un jugador més els dar-rers quinze minuts. Avui es disputarà l'altre partit de tornada per pujar a Segona, entre el Cartagena i l'Extremadura. El conjunt murcià, amb el porter de Capellades Pau Torres i el davanter Aitor Rubial, cedit del Betis i veí de Sallent, hauren de remuntar l'1-0 encaixat al partit d'anada. Aquest partit, a les 18.30 h, serà l'últim per saber qui acompanya el Mallorca, el Rayo Majadahonda i l'Elx la temporada vinent a Segona Divisió.