El primer equip del Berga fa dies que treballa en la confecció de la plantilla per a la propera temporada, en la qual jugarà un any més en el grup 4 de Segona Catalana. Un grup que es presenta molt competitiu el proper curs amb els quatre equips que han baixat del grup 1 de Primera Catalana -el Castellar, el Cardedeu, el Sabadell B i el Mollet-, més la resta de conjunts que es mantenen -el Folgueroles, les Franqueses, el Matadepera, el Molletense, el Parets, el Ripollet, la Sabadellenca, el Sallent i el Vic Riuprimer-, i els que han pujat -el Caldes, el Joanenc, el Juan XIII de Terrassa i el Roda de Ter.

El conjunt berguedà, que continuarà entrenat per Joan Prat, manté el bloc que el curs passat es va classificar setè. Així, han renovat, Jordi Torner, Gerard Martínez, Joan Noguera, Oriol Dalmau, Edu Vila, Joan Bertrans, Carles Blanch, Agustí Casanovas, Sergi Ruiz, Marc Sala, Dani Peralta, Sergi Porcel i Joan Fígols Joanet, a més de Rafa Zafra, que s'està recuperant d'una greu lesió al genoll.

A aquest grup de jugadors, caldrà afegir-hi alguns reforços que el Berga té aparaulats però que encara no pot donar a conèixer.