Amb assossec. Així va transcór-rer l'assemblea general ordinària de la Federació Catalana de Futbol (FCF), celebrada al Gran Teatre de la Passió de Cervera, amb l'assistència de 225 assembleistes, el 18,59% del cens.

El president de l'ens federatiu, Andreu Subies, va destacar en el discurs inicial, de quasi una hora, que «gaudim d'estabilitat econòmica, social i patrimonial».

Pel que fa a la reglamentació que afecta les competicions esportives, es van proposar diverses modificacions aprovades pels assistents. Les més destacables són la despenalització de les alineacions indegudes accidentals, la introducció dels canvis volants a la Quarta Catalana, donar la possibilitat de fer dos canvis en l'últim temps dels partits de futbol 7, la creació a tots els clubs de la figura del Responsable de Grada, així com la instauració d'una lliga sub-23 a les comarques de Barcelona.

El balanç del primer any d'implantació del programa de potenciació del futbol i del futbol sala femenins #Orgullosa va ser un altre dels punts destacats de l'ordre del dia. En aquest primer exercici, la federació va repartir un total d'1.212.533 euros entre els equips femenins d'arreu del país.

L'assemblea va aprovar un pressupost per al proper exercici de 24.501.850 euros, amb un increment del 0,33%, i un superàvit de l'anterior de 242.676,30 euros. Subies va remarcar que «hem passat dels tres als deu milions d'euros de patrimoni, i això dona estabilitat al futbol català».

«Tenim la millor mutualitat del món», va reblar Andreu Subies abans d'avaluar l'activitat d'aquest organisme. En els 198.229 partits de futbol federat jugats durant la temporada 2017-18, es van produir 24.072 lesions, que van requerir 8.170 proves diagnòstiques, 21.604 visites mèdiques i 1.477 intervencions, a més de 103.668 sessions de rehabilitació.