El navassenc Jordi Simón, de l'equip Burgos-BH, va acabar en la 17a posició en la prova en ruta de campionat d'Espanya de ciclisme, una cura que es va adjudicar el basc Gorka Izagirre. El ciclista de l'equip Bahrain-Merida es va proclamar campió d'Espanya en imposar-se sobre un recorregut de 215 quilòmetres, amb sortida a Castelló i arribada a Benicàssim.

Izagirre va guanyar amb un temps de 5.07.50 i amb 9 segons de marge sobre el murcià Alejandro Valverde (Movistar Team) i Omar Fraile (Astana), que van ser plata i bronze, respectivament. Amb el mateix temps van arribar el murcià Luis León Sánchez (Astana),el burgalès Carlos Barbero (Movistar Team) i 15 ciclistes més.

Simón també va arribar en aquest grup capdavanter a 9 segons d'Izaguirre i va entrar en la primera gran escapada del dia, a 35 quilòmetres de la meta. Un grup de 13 ciclistes que va arribar a tenir 15 minuts de marge i del qual en va sortir el vecnder.