Toni Bou va debutar al mundial de trial a l'aire lliure el 2003. Nascut a Piera el 17 d'octubre del 1986, Bou va començar una fructífera relació amb el trial amb només quatre anys, quan li van regalar una moto elèctrica. Als vuit va iniciar la seva precoç carrera esportiva com a pilot de bike trial.

L'any 1994 va aconseguir el Campionat de Catalunya per a promeses i va progressar fins a conquerir, en dues ocasions, el mundial en la categoria Minime (1998 i 2000). Bou va començar a compaginar les competicions amb bicicleta i moto el 1999. Dos anys després es va fer amb el títol estatal júnior i el 2002 es va imposar a la Copa d'Europa per a joves.

L'any següent va debutar al mundial de trial i va signar el tretzè lloc a la classificació final. Paral·lelament, el de Piera es va proclamar campió d'Europa.

El novè i el cinquè lloc signats els dos següents cursos mundialistes van ser el preludi del seu primer triomf en una prova d'aquesta competició, a Galícia, el 2006. Aquella temporada, Bou va assolir el primer podi a la general: va ser tercer al campionat del món indoor, mentre repetia el cinquè lloc final al mundial a l'aire lliure.

El fitxatge per a l'equip Repsol Honda Montesa, a principi del 2007, va provocar l'eclosió definitiva del pierenc. Toni Bou va gua-nyar els campionats del món a l'aire lliure i en pista coberta del següent lustre. A final del 2011, als 25 anys, ja n'acumulava deu.

La seva progressió i l'allau de títols acumulats no s'ha aturat en els últims set anys. A hores d'ara, el de Piera acumula dotze títols mundials en pista coberta i onze a l'aire lliure. A més, lidera la classificació del mundial outdoor 2018. Per últim, des d'ahir, suma més triomfs mundialistes que el llorejat Doug Lampkin: 100 victòries en dues-centes proves, a les quals cal afegir 45 podis més. Als 31 anys, la voracitat competitiva de Toni Bou es manté intacta i ningú gosa vaticinar els títols que encara pot afegir al seu palmarès.