El Royal Dance va ser el club que va obtenir millors resultats en el campionat de Catalunya de clubs de ball esportiu celebrat a Mataró. El club manresà, formador de ballarins de saló, va aconseguir uns magnífics resultats en totes les edats i disciplines, sempre per equips, amb sis primers llocs, un segon i un tercer.

En la categoria sub-13 standard i llatins, primer lloc amb les parelles Arnau Roncal i Wendy Guzman, Jan Cervello i Adriana Corpas, i Joel Rusines i Núria Colom. En la categoria sub-18 standard i llatins, primera posició amb Andrey Prikhodko i Nora Corpas, Robert Mihail i Tatiana Gonzalez, i Pau Gómez i Marta Poy.

En la categoria adult standard, primera plaça amb Andrey Prikhodko i Nora Corpas, Robert Mihail i Tatiana Gonzalez, Ruben Viciana i Eva Moya. En la categoria adult llatins, primer lloc amb les parelles David Merengué i Diana Proskurin, Adrià Martos i Juline Carrel, Alexander Mykhailov i Rocio Aceña. I en la categoria sènior I standar, segona posició amb Ruben Viciana i Eva Moya; i finalment, en la categoria sènior I llatins, tercer lloc amb Ruben Viciana i Eva Moya. Amb aquests resultats, el club bagenc fa un balanç positiu de la competició.