El campionat d'Espanya de balls llatins, celebrat a Ourense, al pavelló Paco Paz, va deixar grans resultats per al club manresà Royal Dance: tres medalles d'or i dues de plata aconseguides per les seves parelles.

Va sobresortir l'actuació de la parella formada per Guillem Pascual i Rosa Carné, que van obtenir l'or en la categoria d'adults, en una categoria en la qual Adrià Martos i Juline Carrel, també ballarins del club manresà, van ser segons. David Merenguer i Diana Proskurina foren cinquens, Giuseppe Sgroi i Mercè Llorca, desens, Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña, onzens, i Carles Borrel i Mar Albelda, catorzens.

Ruben Viciana i Eva Moya van aconseguir la medalla d'or entre els sèniors, on també va destacar la parella formada per Xavi Blanco i Eva Domínguez, que van firmar la quarta posició. En youth, doblet d'Andrey Prikhodko i Nora Corpas en la primera posició i Joan Albelda i Vanesitta Marotitto, en la segona. També en youth, Víctor Amaya i Esperenza Garcia foren dinovens i Pau Gómez i Marta Pou, vint-i-setens.

En la categoria juvenil, Unai Villegas i Alexia González han fregat el bronze, i s'han emportat el quart lloc. I entre el júniors, la parella formada per Robert Mihail i Tatiana González va ocupar el cinquè lloc de la classificació. Així doncs, el club de ball manresà ha vist recompensat el seu intens treball amb uns molt bons resultats en aquest estatal, que va reunir les millors parelles.