L'anoienc Rubén Ávalos Barrera arbitrarà la temporada vinent a la divisió de plata del futbol espa-nyol. Fa dues campanyes, Ávalos va quedar 4t classificat entre els 85 àrbitres de Segona B, on només pujaven els 3 primers; ell va quedar a 16 centèssimes de l'ascens.

Aquest curs, segons el Comitè Tècnic d'Àrbitres, el col·legiat de l'Anoia ha rebut les puntuacions necessàries per ascendir a Segona Divisió. Així queda enrere el seu debut com a àrbitre en un partit del San Mauro. Aquell dia, Rubén Ávalos estava nerviós igual que el seu pare, que el va acompanyar aquell dia de la seva estrena com a àrbitre.

En cinc temporades ha xiulat fins a 66 partits a Segona B, en els quals ha ensenyat 365 targetes grogues i 23 de vermelles.

Llicenciat en Educació Física (INEF) per la Universitat de Lleida, està fent realitat un somni que persegueix des de petit. Rubén Ávalos és jove (30 anys) i encara té tota una prometedora carrera per endavant; sembla preparat per un dia arbitrar a la Primera Divisió del futbol espanyol i, perquè no, per ser reconegut internacionalment. De moment, però, ell afronta el repte d'arbitrar la divisió de Plata del futbol Espanyol amb més il·lusió que mai, acompanyat pel seu pare.