27 de juny de 2018
27.06.2018
VÒLEI PLATJA

La sorra converteix la plaça Major en una pista de vòlei

Fins diumenge es disputa el torneig de l'Ajuntament de Manresa i el Volei 6

27.06.2018 | 00:11
El torneig va començar dilluns i s´allargarà fins a diumenge

Com cada any, i ja en fa dotze, dins de les activitats Estiu Jove, la plaça Major de Manresa ha quedat coberta de sorra per convertir-se en l'escenari del tradicional torneig de vòlei platja.

En aquesta dotzena edició, 45 equips, mixtes i formats per quatre persones, són els inscrits. Un total de 15 participen en el grup dels que juguen habitualment a vòlei platja (equips blaus) i la resta, 30, entre els que s'inicien en la pràctica d'aquest esport (equips vermells). La competició es va iniciar dilluns i s'allargarà fins diumenge. L'horari de partits és des de 2/4 de 7 de la tarda fins a les 12 de la nit fins a divendres; el dissabte, de les 3 de la tarda a les 10 del vespre; i diumenge, de les 9 del matí a les 9 del vespre.

Paral·lelament es jugarà un torneig en categoria júnior, fins divendres, de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda, i el dissabte, de les 3 de la tarda a les 8 del vespre.

També ahir es va donar inici a un campus de vòlei platja amb un total de 21 inscrits. Aquesta activitat s'adreça a tots aquells joves i infants que es vulguin iniciar al vòlei platja. Tant el torneig com aquest campus és coorganitzat entre l'ajuntament de Manresa i el Club Volei 6 Manresa.

Precisament, respecte al vòlei platja, d'aquí a uns dies està prevista la inauguració de dues pistes a la zona esportiva del Congost, on també el Club Vòlei 6 Manresa hi durà a terme algunes de les seves activitats estiuenques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Noves formes de consumir contingut

Ara els espectadors poden triar què veuen i quan. Això ha derivat en el naixement de plataformes com LaLigaSportsTV