? Paco Cachinero és l'actual president de la Asociación Nacional de Entrenadores de Futbol Sala (ANEFS). Prové del FS Pallejà. Va assumir la banqueta de l'equip del Baix Llobregat a Tercera Divisió i el va retornar a Segona B. La temporada passada, va convertir el modest conjunt pallejanenc en l'equip revelació de Segona B. Va discutir el domini de la lliga al CCR Castelldefels i al Manresa FS durant els dos primers terços de la competició i, en la darrera fase, el va classificar per jugar la propera Copa del Rei en fer-se amb el tercer lloc final. Va entrenar al Manresa FS la temporada 2012/13 i la següent. En la primera, els bagencs van assolir una meritòria quarta posició i es van classificar per jugar, per primera vegada, la fase final de la Copa Catalunya. La base de l'equip eren joves jugadors del planter de 18 a 20 anys. La pèrdua de futbolistes com Marc Mármol i Adrià López va minvar el potencial de l'equip la temporada 2013/14. El degà va ser vuitè i Cachinero i el Manresa FS van emprendre camins diferents. Unes senderes que ara tornen a convergir.