La selecció brasilera va fer bo el pronòstic i es va imposar a Sèrbia, amb la qual cosa va deixar eliminat el combinat balcànic i es va classificar per als vuitens de final de la competició com a primera de grup. Aquesta és una bona notícia, però veient la banda del quadre per la qual anirà el conjunt de Tite, no se sap tant. De fet, ahir va evitar el creuament amb Alemanya, però pot haver de jugar les semifinals contra Bèlgica, Anglaterra o Colòmbia, i després unes semifinals davant d'Uruguai, Portugal, França o Argentina, un camí que no es preveu assequible.

De tota manera, Brasil va tornar a demostrar que és un conjunt pràctic que es basa en una bona defensa. Només ha rebut un gol en el campionat i ahir els serbis van tenir poques arribades. A la primera part, hi va haver poques oportunitats, però en una d'elles va aparèixer la connexió blaugrana. Coutinho va enviar una pilota llarga a Paulinho i aquest, en la seva millor acció, va avançar-se a Stojkovic i el va batre d'un cop de puntera.

A la represa, Sèrbia hauria pogut empatar amb una rematada de rebot de Mitrovic que va refusar Thiago Silva sota de la porteria. Neymar va buscar sense sort la porteria rival, ja que encara li falta un punt de forma, però va fer l'assistència del segon gol. Va ser en un llançament de córner, en què va connectar amb el seu company del PSG Thiago Silva perquè aquest rematés al fons de la porteria. Gabriel Jesus va tenir la darrera oportunitat, però no va saber resoldre la situació sol davant de Stojkovic.