El berguedà Cristofer Bosque (TBellés Team) en categoria elit i la bagenca Nerea Marfil (CC Bicistoni) entre les cadets es van proclamar subcampions de Catalunya a la prova que va tenir lloc dissabte a Palafolls sota l'organització del CC CatBike de Blanes.

En la cursa elit, l'actual líder de la Copa Catalunya Internacional, Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory) es va endur el triomf, acompanyat al podi per Cristofer Bosque i Mario Sinués (Massi-TBikes); la quarta plaça era per al campió sub-23, Guillem Cassú (Gerunda CC). La més ràpida entre les fèmines va ser la vencedora sub-23, Magda Duran (Biking Point), que va superar en dos minuts la primera classificada elit, Sandra Jordà (Orbea Sport Club).

En categoria cadet femenina, Nerea Marfil va aconseguir la segona posició a 1'40'' de la campiona Sara Méndez (Relber Cycling Team); la tercera posició, molt distanciada, va ser per a Sandra Artigas (Massi -TBikes, a 5'55'' de la vencedora.

Nerea Marfil no va tancar aquí la seva activitat aquest passat cap de setmana, ja que diumege va prendre part al Superprestigio a Estella (Navarra). Aquí també es va classificar en segona posició en la categoria cadet, la mateixa amb què s'ha situat a la general després de quatre proves (les anteriors a Cofrentes, Arnedo i Tibi), on van destacar els circuits exigents amb zones rocoses i tècniques.