El comitè nacional de futbol sala de la Federació Espanyola de futbol ha donat a conèixer la composició dels sis grups de Segona B per la propers temporada 2018/19. El Manresa FS ha estat inclòs un curs més al grup 3, amb la resta d´equips catalans, un total de 14. La novetat és el conjunt del Segorbe, de la província de Castelló, que fins ara jugava al grup 2. També són nous al grup els dos conjunts catalans que han assolit l´ascens des de la Tercera estatal, l´Isur Ciutat de Terrassa i el Segrià Esport Club (Lo Caragol Lleida).

La resta, repeteixen de la campanya passada: Escola Pia de Sabadell, Pallejà, FS Garcia B (abans Catgas Energia B), La Unión de Santa Coloma de Gramenet, CCR Castelldefels, Cerdanyola, CN Sabadell, Salou, Barceloneta, Hospitalet Bellsport, Mataró i Canet.

El Manresa FS defensarà el títol que per primer cop va aconseguir aquesta passada temporada; ho farà amb un nou inquilí a la banqueta, Paco Cachinero, i amb algunes novetats a la plantilla, tot i mantenint l´objectiu de classificar-se en els llocs capdavanters d´una categoria molt exigent.