Després de Casserres i Olost, avui es disputa al camp de futbol de Vilada la tercera prova del Dirt Track de Campions (set curses). S'espera la participació d'uns 50 pilots en les especialitats de motos i quads. L'entrada és lliure (amb servei de bar) i les proves es realitzaran a partir de les 7 de la tarda.

En la categoria open de motos, el líder és el pilot berguedà Franc Serra, seguit per Guillermo Cano (vigent campió) i Adrian Garín. En la categoria promo, lidera Ruben Estévez, seguit de Gerard Moliner i Marc Setó. En la categoria màsters, de majors de quaranta anys, hi ha el pilot lleidetà Lluís Massana liderant el campionat, seguit de Martí Puig Rodó i Andy Maner.

En la categoria vintage, nova d'enguany, Antonio G. Molina va davant el francès Arnaud Destreil i Ferran Mas, i en la categoria fun race, també novetat, el jove Marc Sánchez és líder, seguit de Marc Capdevila i Marc Setó. El tarragoní Eric Reverté va primer en promo 85, seguit per Max Sánchez i Blai Trias; en promo 65, Marc Aguilar és primer, seguit d'Uriel Hidalgo i Cristian LacuevaI; i en la categoria dels més petits, promo 50, el líder és Adrian Molina. En quads, el berguedà Josep Canudas és capdavanter.