La selecció uruguaiana ha aconseguit una soferta victòria (2-1) sobre la Portugal de Cristiano Ronaldo amb un doblet de Cavani, que es va retirar lesionat en la segona part, i amb una muralla defensiva a càrrec de Godín i Giménez, aconseguint passar a quarts de final del Mundial de Rússia, on es veuran les cares amb França divendres vinent (16 hores).

Cavani i Suárez han estat el malson lusità en el partit. La seva contínua lluita per cada pilota ha estat un mal de cap que creixia encara més quan la selecció portuguesa s'apropava a l'àrea argentina i es topaven amb Càceres, Godín, Giménez i Laxalt.

Poc ha durat el marcador a zero, perquè en el minut 8 els de Tabárez s'ha avançat per mitjà de Cavani. El davanter del PSG va realitzar un gran canvi de banda perquè Suárez posés una pilota a l'àrea i que el propi Edinson rematés amb la cara.

El davanter blaugrana tornaria a tenir una gran ocasió després d'un bon xut de falta directa que va acabar aturant Rui Patricio. Per la seva banda, els portuguesos poc més han pogut fer que aguantar la possessió i només s'han pogut veure alguns intents llunyans de Cristiano Ronaldo.

La falta d'un nou de referència a Portugal ha deixat a l'equip de Fernando Santos sense una alternativa als tímids contraatacs que llançaven i que no aconseguien passar del centre del camp.

Cavani acaba d'enterrar a Portugal

La segona meitat ha estat tot el contrari als primers 45 minuts. Portugal ha sortit més fresc i amb la idea de penjar pilotes a l'àrea. Pepe va aprofitar una errada en la defensa de Godín per rematar un córner i fer pujar un empat que feia somiar als de Santos amb els quarts de final.

Poc els ha durat l'alegria, perquè amb prou feines cinc minuts després Cavani tornaria a marcar (2-1). Les males notícies per als sud-americans han arribat quan el jugador s'ha hagut de retirar per lesió en el minut 70.

Uruguai es veurà les cares amb França divendres que ve en la següent ronda.